Mattopesulan palvelut

Green Carpet - Liikkuva mattopesula

Mattopesulamme on maailman ainoa liikkuva pesula, joka paitsi pesee - niin myös kuivaa matot siellä missä matot sijaitsevat. Pesutuloksemme on aina erinomainen ja tasalaatuinen. Mattopesulamme pesulaatu perustuu pesuprosessiimme kehitetyistä pesuaineista sekä ainutlaatuisesta lian poistomenetelmästä,  jossa yhdistyvät lian mekaaninen esikäsittely ja harjapesu, painevesihuuhtelu sekä lämpimän ilman painepuhallustekniikka. Maton kuivaus tapahtuu prosessin loppuvaiheen puhalluksessa ja mahdollistaa nopean palvelumme.

Mattopesulamme palvelut soveltuvat yritysten ja julkisten laitosten sisääntulomatoille, asuntoyhtiöiden käytävämatoille sekä kotitalouksien yksipuoleisesti vesipestäville likaa kerääville kuramatoille ja käytävämatoille. 

Mattopesulamme toimii ympärivuotisesti keleistä riippumatta.
Pesutarjouspyyntö
Nimi
Puhelin
Email
Missä matot sijaitsevat ja minkälaisia mattoja? Mattojen leveydet ja pituudet?

 

Mattopesula huoltaa matot nopeasti ja tehokkaasti

Liikkuva mattopesulamme on varustettu kahdella ammattitaitoisella pesulatyöntekijällä, joiden tehtäviin kuuluu mattojen nouto asiakkaan kiinteistöstä, mattojen pesu ja kuivaus mattopesula-autossamme sekä mattojen palautus asiakkaan kiinteistöön.  Huollettavan maton noutamisen ja palauttamisen paikoilleen hoidamme alle tunnissa. Arvioimme pesun yhteydessä myös mattojen kuntoa sekä toimivuutta ja raportoimme aiheelliset huomiomme asiakkaalle pesun jälkeen. 

Mattojen pesupalvelu

Mattopesulamme on maailman ainoa liikkuva pesula, joka paitsi pesee, niin myös kuivaa matot siellä missä matot sijaitsevat.

Mattojen pesupalvelu >>

Omamatto-palvelu

Kokonaispalvelu jossa yhdistyy laadukkaat matot ja niiden pesupalvelu.

Omamatto-palvelu >>

Mattomyynti

Tarjoamamme matot ovat valikoituja laadukkaita mattoja kaikkiin mattotarpeisiin.

Mattomyynti >>

Mattokartoitukset

Tarjoamme asiakkaille veloituksetta mattokatselmuksia, joissa määritämme asiakkaan tarpeisiin soveltuvat matot.

Mattokartoitukset >>

Asiakaspalvelu puh. 0290 010080
Tulosta tämä sivu
 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy